zondag 18 juni 2017

Summer Feelings - Memories

Vandaag is het mijn beurt om weer iets te laten zien op het HobbyVision Design team blog. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de nieuwste Summer Feelings lijn van Studio Light. Deze past wel bij het mooie zomerse weer wat voor vandaag is voorspeld.


Het designpapier wat ik heb gebruikt komt uit een paperpad van Studio Light - Summer Feelings PPSF53. In het midden heb ik een Vintage plaatje gebruikt van het stansvel EASYSF566. Over dit plaatje heb ik het nieuwe stansmal van het Frame STENCILSF47 verwerkt. Deze past precies over de plaatjes van Studio Light, ideaal toch?

Aan de zijkant heb ik de randmal STENCILSF45 nog gebruikt. Wat is deze toch super gaaf!!


Op het frame heb ik nog de Stamps Basic Die Cut set BASICSDC05 gebruikt. In dit set zit een stansmal van de ticket en een bijbehorend stempelset. Als eerste stempel je het frame van de ticket op de uitgestansde ticket en daarna kan je hem nog decoreren met de bijgeleverde stempeltjes.


Ook de leuke Bingo stempel heb ik gestempeld. Deze moet je wel zelf uitknippen.


Links boven zie je nog het gave visnet van Marianne Design. Deze is gemaakt met de Craftable Fishnet CR1401. Dit net heb ik uit wit kaartkarton uitgestansd en daarna op kleur gebracht met Distress Inkt. Dit visnet kun je in zn geheel gebruiken of er maar een klein stukje van gebruiken.

Ook heb ik nog de mooie ronde mal Petra's Circle LR0457 op deze kaart gebruikt. De bloemetjes heb ik iets naar boven laten staan en in het hart van de bloem een klein pailletje geplakt.

Voor het strik heb ik het witte seambinding lint gebruikt en daarop een klein kurken flesje geplakt. In het flesje heb ik een klein beetje schudmateriaal gestopt.

Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met deze kaart. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag toe.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Als je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.


Paperpad Studio Light - Summer Feelings nr. 53 Stansvel Studio Light - Summer Feelings nr. 566Cutting & Embossing Stencil Studio Light - Summer Feelings nr.47Cutting & Embossing Stencil Studio Light - Summer Feelings nr.45Studio Light - Basics - Stamps Basics   Die Cut - BASICSDC05Marianne Design - Craftable Tiny`s Fishnet Marianne Design - Creatable - Petra`s Circle with bird Joy! Crafts - Paper for Cardmaking - Cardstock linnen white A4 Joy! Crafts - 3 daubers Distress Inkt - Mini - Brushed Corduroy 28 Lilac Lane - Shaker Mix - Seaglass Tim Holtz - Filmstrip ribbonMini flesjes met kurk - 0,5ml - 10 stuks  Prima Marketing Distress tool1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX