dinsdag 13 december 2016

Sizzix DT - Greetings

Vandaag mag ik weer iets laten zien op het blog van Sizzix. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met het paperpad van Sizzix. Dit is een nieuw paperpad met mooie frisse kleurtjes erin. Het is een paperpad van 15 x 30 cm en er zitten 48 vel dubbelzijdig papier in.

De originele blogpost kun je hier vinden: http://www.sizzix.co.uk/blog/greetings/


Het zijn wel lekkere frisse kleurtjes hé? Ik heb in het midden een stansvel van The Hobby House gebruikt. Rondom het afdrukje heb ik wat witte Fran-táge Chunky White gestrooid en verhit, zo lijkt het net op sneeuw.


Op deze kaart heb ik de Mini Paper Snowflakes stans van Sizzix gebruikt. Bij deze stans zitten 14 verschillende maten ijskristallen. Ik heb diverse maten verwerkt op deze kaart. De ijskristallen heb ik uit het Snowpaper van Marianne Design gestansd.

Ook heb ik nog wat Holiday Greens mini blaadjes verwerkt op de kaart. Op de blaadjes heb ik wat kleine bloemetjes geplakt en een sticker met tekst ertussen geplakt.


Voor de tekstbanner heb ik de stansmal Holiday Words Thin van Sizzix gebruikt. Eerst heb ik groen/blauw kaartkarton van 1,5 cm gesneden, Easy Connect Craft Tape erachter geplakt en daarna de tekst uitgestansd. Zo heb je gelijk een sticker van je banner. Deze banner heb ik weer op een roze strook van 2 cm geplakt. De banner heb ik bol opgeplakt.
Onder de tekstbanner zie je nog een klein stukje van de Scribbles & Splats stans van Sizzix.


Achter de grote roos heb ik ook nog de ronde Scribbles & Splats stans gebruikt. Verder ook nog wat wit organzalint, roze scrappersfloss en wat filmstrip ribbon.

De blaadjes zijn gemaakt met de Holiday Greens Mini stans.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:


Paperpad Sizzix - Merry & Bright Sizzix - Framelits Die Set - Thinlints Scribbles & Splat  Sizzix - Thinlits Die Set - Paper Snowflakes Mini Sizzix - Thinlits Die Set - Holiday Words: Thin Sizzix - Thinlits Die Set - Holiday Greens, Mini Scrappersfloss Karen Foster - Carnation Sneeuwbolletjes Tim Holtz - Filmstrip ribbon Idea-Ology - Metallic Stickers 4.75 Stampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Chunky White  MD - Snow Paper A5 Joy! Crafts - Cardstock 15 x 30 cm - Metallic Licht Groen Prima Marketing - Planner Flowers - Piper 

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX