zaterdag 5 december 2015

Shadowbox - Sweet Winter Season

Vandaag is het mijn beurt om iets te laten zien op het HobbyVision DT blog. Ik laat jullie vandaag de Shadowbox van Dutch Doobadoo zien.

Ik heb er een winterse shadowbox van gemaakt, hiervoor heb ik de prachtige Sweet Winter Season lijn van Studio Light gebruikt.


Als eerste ben ik begonnen met de Shadow Box wit te maken met de Gesso van Dutch Doobadoo. Dit laat je even goed drogen. Daarna ga je achter de vakjes designpapier plakken.

Dutch Doobadoo - MDF Art - Photo Frame Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml

Nadat de Gesso droog was heb ik nog lichtjes de randen van de Shadowbox bewerkt met Distress Inkt en wat Bits & Pieces stempels van Crealies.Bovenlangs heb ik een rand met ijspegels gemaakt, hiervoor heb ik de stans van Noor! Design gebruikt. Deze heb ik uit Glitter papier wit van Joy! Crafts gestansd. Dit glitterpapier geeft niet af, je kan dus alles uitstansen zonder zelf onder de glitters te zitten, ideaal.

Ook heb ik nog de Cardboard Art wanten van Dutch Doobadoo in 1 van de vakjes verwerkt, hier heb ik een laagje bont op gemaakt met de Foamball Clay.


Uiteraard mogen de bloemen ook niet ontbreken. Op de bloemen heb ik wat lijm gedaan en daarna wat IJskristallen erop gestrooid. Dit geeft een mooi winters effect.

Viva Decor - Eiskristall - IJs/sneeuw Stansmal Creative Expressions - Craft Dies - Trailing Ivy
Onder de bloemen zie je nog een klimop, deze is gemaakt met de Trailing Ivy stans van Creative Expressions. Op de takjes nog wat witte gesso aangebracht.

Achter het 3D plaatje zie je nog de IJskristal van Noor! Design, deze is ook uit het glitter wit van Joy! Crafts gestansd.


Het konijntje op de slee heb ik in de sneeuw gezet, hiervoor is weer de Foamball Clay wit gebruikt. Aan de rechterkant zie je nog een Kraft label van Dutch Doobadoo.

Dit was weer een erg leuk project om te maken. Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren.

Wens jullie allemaal een hele fijne en gezellige dag toe.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nlDutch Doobadoo - Label Art - Xmas (white) Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Hats and gloves  Rayher - Organzalint wit - 25mm Basisvel A4 Studio Light - Sweet Winter Season - BASISSWS207 Basisvel A4 Studio Light - Sweet Winter Season - BASISSWS206Stansvel Studio Light - Sweet Winter Season - EASYSWS498Stansvel Studio Light - Sweet Winter Season - EASYSWS500 Noor! Design - Winter Wishes - Icecles Noor! Design - Cutting & Embossingstencil - Winter Wishes - IJskristal Cirkel Joy!Crafts - Noor! Design - Floural Flourishes Lantaarn Joy! Crafts - Papierset A4 - glitter wit

3 opmerkingen:

 1. Hi Jenine eine wundervolle Winterszene hast du da gezaubert. Sehr schön finde ich die Farbgestaltung und die vielen süßen kleinen Details. Klasse gemacht !
  Liebe Grüße Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jenine,
  Je shadowbox is super mooi !!!
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX