vrijdag 30 mei 2014

Shabby Chic - Jarig

Vandaag heb ik heerlijk een dagje extra vrij gehad, wat kan je dan beter doen dan lekker aan de freubel te gaan?

Voor deze kaart heb ik de achtergrond zelf gemaakt.


Hiervoor heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo Mask Art Geometric 470.715.501 gebruikt. Deze heb ik met de Trouvaille geëmbost. De mask op het papier laten zitten en daarna op kleur gebracht met Distress inkt Victorian Velvet.

Daarna voor het midden van de kaart 2x de frame 6002/0356 uitgestansd. Deze heb ik onder een witte strook van 8 x 12,5 cm geplakt. 1x met de brede kant naar links en 1x met de brede kant naar rechts.
Daarop een strookje designpapier van Studio Light van 7,5 x 12 cm geplakt.
In het midden een taartrandje en een Vintage plaatje Shabby Chic EASYSC401.

De letters Jarig zijn gemaakt met de Typewriter Key stempels 6410/0078. Uitgeponst met de EK-success pons E5410062. Deze past precies bij deze stempels.

Daarna nog 3x de border 6002/0357 uitgestansd en langs de kaart geplakt.
Het kaartkarton is van Studio Light. Dit is mooi dubbelzijdig kaartkarton wat perfect bij de series past.

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren.
Wens jullie nog een hele fijne en gezellige avond.

Liefs Jenine xXxDutch Doobadoo - Mask Art - Geometric Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Frame + 3 hoekjes  Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand Clear Stamp - Typewriter keys alphabet EK Success - Nesting Paper Punch A4 Stansvel Shabby Chic - Easy 3D Stansvel nr.401

3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX