donderdag 18 juli 2013

Shadow inkt & Silhouette stempels

Vandaag laat ik jullie nog een kaartje zien met de Shadow Inkt.
Voor deze kaart heb ik de kleuren Bubble Gum en Soft Granite gebruikt.


Eerst heb ik wit papier van 13 x 13 cm roze gemaakt met de Shadow Inkt Bubble Gum. Hierop een rand gestempeld met de Silhouette stempel 6410/0051.
De hoek rechts iets afgescheurd en daar een taartrandje onder geplakt.

Op de kaart een nieuwe vierkante doily mal  6002/0173 van Noor! Design die elk moment in de winkels kan liggen. Deze heb ik met foamblokjes op de kaart geplakt zodat hij iets hoger ligt. Om de kaart heen een grijs organzalint gestrikt en daar 2 bedeltjes aangehangen.

In het midden een cirkel uitgestansd, geblend met Shadow Ink Bubble Gum en bestempeld met de Soft Granite.

Rechts nog een uitgestansde vlinder 6003/0023.

Weer een redelijke C(lean) A(nd) S(imple) card :-)

Ik hoop dat ik jullie met dit soort kaarten ook inspiratie kan geven.

Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige zomeravond :-)
Ik ga lekker achter 't huis zitten met een haakwerkje.
Bedankt weer voor jullie bezoekje.

Liefs Jenine xXx


4 opmerkingen:

 1. Een beeldschone kaart Jenine
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi Jenine,de kleurencombinatie spreekt mij erg aan en een leuk detail die afgescheurde hoek waar die taartendoily onderuit piept. Geniet van je haakwerk,vind ik ook de ideale bezigheid in de tuin én lezen natuurlijk,lieve zomergroetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi kaartje!
  Voor jouw doen denk ik wel clean and simple...;-)

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX