donderdag 9 augustus 2012

18 augustus CreaSpektakel Kampen!!

Zet deze datum alvast in je agenda dames!
Op 18 augustus a.s. organiseert Hobbyjournaal het Crea Spektakel in Kampen met meer dan 60 kraampjes waar vele nieuwe hobbylijnen worden gedemonstreerd.
En de entree is GRATIS!


Ook HobbyVision zal hier aanwezig zijn met heel veel Joy!Crafts en Noor! Design produkten, MDF producten, sjaaltjeswol etc.
Ik zal hier zelf ook de nieuwe Noor! Design borduurmallen demonstreren. (En ik heb gehoord dat ik ook nog een half uurtje in moet plannen voor een signeersessie voor de Hobbydols boekjes!!)
En Diny Sprakel zit bij ons met de PanPastels te demonstreren!
We hebben voor de borduurfans een speciale KORTINGSCOUPON met de 4 nieuwe Noor! Design Borduurmallen.

 Je kunt de kortingscoupon met invulstrook, die je ingevuld mee moet brengen om gebruik te kunnen maken van de korting per e-mail aanvragen bij jeninesiemerink@gmail.com.


En alsof dat nog niet genoeg is verloten we na dit spektakel onder alle mensen die hun kortingscoupon ingeleverd hebben, en dus de 4 borduurmallen gekocht hebben, een Trouvaille Stans- en Embossing machine. De winnaar van de Trouvaille zal bekend gemaakt worden via het Noor! Design blog.
Verder zijn er op het spektakel workshops en demonstraties van o.a. Leane de Graaf (nieuwe collectie), Kitty Franken (Scor-Pal) en Riet Kuipers (Hobbydots). Uit het buitenland zullen VBS en Papermania aanwezig zijn. Zelf heb je de mogelijkheid om volop deel te nemen aan de creatieve demo's en workshops. Er zijn zelfs rondvaarten geregeld op de mooie rivier IJssel waaraan Kampen ligt, terwijl er een demo wordt gegeven.

Het beloofd al met al een super gezellige dag te worden!
Komen jullie ook??

Liefs Jenine xXx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX