woensdag 18 januari 2012

Uitslag Blogcandy!

Tjee, wat zat ik ineens snel op de 600 volgers!!!
Dit had ik nooit verwacht zeg!!

Helaas is later dan gepland de uitslag van de Candy, maar hier is hij alsnog!

Via random.org een winnaar gekozen!!


En het geluksgetal is:
En dit is de reactie van Ingrid van Leukgemaakt.

O, wat een snoepies zijn deze 2 stempels van Marianne. Ik heb al een zwak voor het schaatsende jongetje sinds ik hem op de preview zag... Maar ik mag van mezelf geen stempels meer kopen... maar winnen mag natuurlijk wel! ;-)

Wauw, gefeliciteerd hoor met je bijna 600 volgers! Dat is echt een heleboel en je hebt ze allemaal verdiend! Ik vind het altijd leuk om even langs te wippen en inspiratie op te doen. Je hebt een mooie vintage style en kunt je kaarten prachtig "opbouwen". Maar ook je niet-kaart projecten vind ik om te smullen! Fijne avond verder.

Hugs IngVan harte gefeliciteerd met het winnen Ingrid! Wil je mij even een email sturen met je adresgegevens? Dan komen de 2 stempeltjes zo snel mogelijk jou kant op :-)

Allemaal heel erg bedankt voor het meedoen en de leuke reacties op de candy!

Liefs Jenine xXx

3 opmerkingen:

 1. hoi meis
  dank je wel voor de kans meis
  ingrid veel plezier met je stempels gefeliciteerd meis
  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Many congratulations to the winner :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je prijs Ingrid, veel plezier met je stempeltjes. Ze zijn inderdaad snoezig!
  En ik heb niet meegedaan met de candy, maar ik vind het leuk dat je dit doet, Jenine.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX