vrijdag 9 september 2011

Blogcandy 500 volgers (tot 9 september)

** Blogcandy** Dit bericht blijft t/m 9 september bovenaan staan, nieuwe kaarten worden hieronder geplaatst **

Woww die laatste volgers zijn er al snel bijgekomen, zie dat ik inmiddels op 501 zit. Had dit nooit verwacht dat zoveel mensen mijn blog zouden gaan volgen... vind het wel een heel eer dat jullie mijn blog leuk vinden om te volgen :)

Daarom een dank-je-wel Candy :-)
Wat zit er deze keer in de candy?

* 18 halve vellen Basic Grey - Cappella
* 1x Paperpad Basic Grey - Nordic Holiday
* 2x Creatable kerstbal
* Stampfairy stempel SF1103
* Stampfairy stempel SF1104
* Tekststempel Wild Rose CL050 - Everyday Greetings

De Candy loopt tot vrijdag 9 september (23.59 uur), 11 september maak ik de winnaar bekend.

Wat moet je hiervoor doen?
* Wordt volger van dit blog (als je dit nog niet bent ;-))
* Vermeld de Candy duidelijk op je blog
(Foto van de Candy + een link naar dit blog)
* Plaats een reactie onder dit bericht
(Vind het overigens wel leuk om te lezen waarom jullie dit blog zijn gaan volgen.... ;-)

Allemaal heel veel succes met het meedoen met deze blogcandy!!

Bedankt weer voor jullie bezoekje!!

Liefs Jenine xXx

71 opmerkingen:

 1. Ow wat een gave candy, daar wil ik wel een gokje voor wagen. Ik ben via via op je blog terecht gekomen en ik ben meteen volger geworden. Waarom ? Omdat ik de embellies op je creaties altijd prachtig vind en je creaties een prachtige vintagestijl hebben gecombineerd met supergaaf design papier. Je hebt een supergave stijl van creaties maken. Kortom genoeg redenen om volger bij je te zijn hihi. Liefs, Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi jenine ik wil wel mee doen hoot hij is super gaaf !!!!

  liefs jurian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw zeg! wat een geweldige candy is dit! tja.. waarom ben ik volger? omdat ik hel veel inspiratie uit je blog haal!

  liefs martine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jenine, wat een gave candy,ik wil wel een gokje wagen en ik word ook gelijk volger (ik hield je al in de gaten hoor ha ha)en waarom nou kijk is op je blog er staan zulke mooie dingen op. veel liefs patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een gave candy jenine. ik ga ook een gokje wagen. je maakt altijd zulke prachtige crea's. kom regelmatig bij je neuzen.
  liefs miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi meis
  ik volg je al zolang als dat ik je tegen kwam op de beurs in zwolle
  en je maakt zulke mooie creaties, ik vindt het niet raar hoor dat je er al zoveel hebt, gefeliciteerd meis, ik zit nu op 130 volgers, hihihihi, ben er ook erg blij mee
  dank je wel voor de kans om deze super gave candy te winnen, het papier alleen al is prachtig
  het staat al op mijn blog hoor
  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw Jenine, dat is wel een groot compliment al meer dan 500 volgers. Gefeliciteerd. Ik ben jouw blog ooit gaan volgen om eigenlijk je de inspiratie die je mij gaf in je borduurkaarten in het hobbyjournaal. Leuke ideeen, kleuren die mij aanspraken en de aankleding van je kaarten. Maar inmiddels heb je door het volgen van jouw blog hetzelfde bereikt met de scrapkaarten, hihi. Toch altijd vol bewondering weer ideeen op kunnen doen.

  Ik hoop nog lang van je nieuwe creaties te mogen genieten, dit is eigenlijk al candy genoeg. Maar toch maak ik van de gelegenheid gebruik om een gokje te wagen.
  De candy staat uiteraard op mijn blog


  Groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. woh wat een super gave candy, ja ik doe zeker mee, wie wil dit mooie pakket nou niet winnen,
  ik was al volger en kan altijd genieten van al je mooie creaties, ook op je andere blog Hobbyvision Designteam kom ik regelmatig even kijken om inspiratie op te doen.
  en niet te vergeten de mooie schetsen die je altijd maakt, je hebt een eigen stijl, vintage met een beetje romantiek erin, en je kaarten zijn ook altijd super mooi afgewerkt en alles zo mooi op elkaar afgestemd, bedankt voor deze geweldige kans.

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou Jenine,
  wat een vraag,
  omdat ik je altijd van die mooie kaarten vind maken natuurlijk
  ben al heel lang volger van je
  en nu geef je nog een prachtige candy weg ook, daar wil ik wel een kansje voor wagen hoor
  groetjes andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Jenine, super dat je al zoveel volgers hebt.
  En dan deze geweldige candy die je weggeeft.
  Ik heb je laatste candy gewonnen, waar ik enorm blij mee ben en gun een ander deze candy. (wel moeilijk hoor om deze mooie spulletjes te laten liggen hihihi)
  Wel heb ik hem op mijn blog gezet en wens ierdeen suc6.

  Lieve groetjes Sieta

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd met je 500 volgers! Ik volg je blog al zo lang, dat ik niet eens meer weet waarom ik hem ben gaan volgen. Ik had vast hele leuke kaartjes gezien, want ik bekijk ze nog steeds allemaal en ze zijn stuk voor stuk fantastisch! Natuurlijk volg ik je ook in de Hobby Handig ;-) Ik vind je kaarten altijd lekker druk. Er valt een hoop op te zien. Je bent echt een inspiratiebron voor me. Op naar de 600 zou ik zeggen, die ga je zeker halen!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Jenine, gefeliciteerd met deze mijlpaal, dat ik 1 van de 500 ben is niet zo gek: jeverrast me iedere keer weer met de meest prachtige creaties ( waar ik dan met een wat jaloerse blik naar kijk omdat ik nog lang niet zo ver ben)
  Ik krijg altijd weer zin om zelf aan de slag te gaan als ik iets moois bij je gezien heb, net als numet deze prachtige candy.wat een mooie spullen heb je daar weer ingestopt.
  Groetjes Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hoi jennie...natuurlijk wil ik volger van je blog worden....ga ook een gokje wagen...super hoor je blog ziet er mooi uit toppie...

  gr gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. hoi jenine,

  ik ga ook weer een gokje wagen. Waarom ik volger van je ben...mmm...Natuurlijk omdat je zulke mooie kaarten maakt. Haal er veel inspiratie van uit..
  groetjes Carolina

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jenine wat een mooie candy , en ik weet haast wel zeker dat je ook gauw naar de duizend gaan , want je bent voor ons een inspiratiebron , ik geniet steeds als ik op je blog komt , maar ik wil ook graag meedoen om je candy te winnen , het ziet er allemaal schitterend uit , gr Humartine

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hallo Jenine,
  Dat je zoveel volgers hebt verbaasd me niet, is altijd leuk om even op je blog te kijken.
  En wat een leuke candy, volger ben ik al , zou graag een kansje wagen
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wow dat is echt een geweldige candy.Ik volg je al een hele tijd en je kaarten zijn echt heel mooi en vintage is ook echt mijn favoriet en daarom volg ik je altijd.Ik haal er altijd inspiratie uit.Ik doe mee om een gokje te wagen.
  groetjes Eline

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauwww wat een gave Candy Jenine.
  Gefeliciteerd met het grote aantal volgers. Ik doe weer graag mee hoor.
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooie candy! Natuurlijk doe ik mee!!!
  Ik bewonderde in de winkel al je kaarten al, sinds ik een blog heb (niet zo heel lang) was jij een van de eerste waar ik lid van werd.
  Ik wil geen berichtje missen hoor!
  Je maakt zulke super mooie kaarten, die stijl maak ik ook het liefst. En daarbij zorg jij voor veel inspiratie.
  Ik heb de foto al in de sitebar staan.
  Liefs Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi Jenine,,
  Weer al zo'n gave candy , je blijft ons verassen.
  We volgen je al een hele tijd, je maakt zulke prachtige kaarten, mijn dochter Merit is helemaal weg van je kaarten en kijkt altijd gelijk op je blog.

  Groetjes Annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoi Jenine,
  Ik heb je voor het eerst ontmoet bij het boekensteuntje in Echt toen je daar een demo gaf. Ik kocht meteen je boekje van hobbydols
  > gesigneerd en wel!
  > Ik was blij als een kind in een snoepwinkel. Ik was dan ook nog maar pas begonnen met kaarten maken en ik doe op jou blog veel inspiratie op.
  > Toen ik thuis kwam heb ik meteen je blog opgezocht en op mijn buroblad gezet. Je was dus de eerste! In middels volg ik wat meer blogs o.a. die van Nicole verkooyen.
  > Ik ben er over aan 't denken om zelf een blog te maken maar ik weet niet of mijn kaartjes goed genoeg zijn. Ik moet nog veel leren maar ik vindt het een ontspannende hobby.
  > Inkleuren doe ik met de derwentpotloden maar ben nog aan 't dubben of ik copics of distress ga proberen.
  > O ja, van de week heb ik je hobbytopper christmas creatables nog gekocht en ik moet zeggen mijn complimenten! Heel mooi boekje vol inspiratie.
  > Nou ik wens je een fijne week en voor mijzelf een onsje geluk op je candy, Groetjes Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. waarom...... Als ik heel eerlijk ben: om een beetje te spieken. En een beetje gluren bij de buren. Stukje lezen en meeleven.
  En de candy: dat is om je vingers bij af te likken, dus ik doe graag mee.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hoi Jenine,

  nou, ik doe weer mee, hoor ! !
  Tuurlijk.
  En ik ben nog maar ruim 5 maanden aan het bloggen. Ik zocht blogs die nog niet zoveel volgers hadden, want wat heb je aan 500 volgers als ze je nooit een reactie geven?? En komt iemand met 500 volgers wel eens bij mij kijken? Want het leukst is het natuurlijk als je over en weer bij elkaar kijkt en elkaar op ideeën brengt. Daarom doe ik niet aan veel candys mee. Ik vind het niet leuk om een candy te bemachtigen en dan niet diegene te volgen.
  Jouw blog was/is super en ik kan wat met je creaties. Toen had je ook nog een candy en toen ben ik toch volger geworden. Wat een verhaal. Ik hoop niet dat het warrig overkomt, hihihi.

  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een prachtige candy geef jij weg! Wij willen graag een kansje wagen. Wij zijn volger van je geworden nadat we je kaarten op de knots gekke kaarten dagen hadden bewonderd. Dat was helemaal in het begin toen we begonnen. We kijken nog steeds graag op je blog om je kaartjes te bewonderen.
  Groetjes Astrid & Larissa

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hai Jenine, Wat een pracht candy ga je weggeven, ik zou ook graag een kansje wagen hoor. En waarom ik jouw blog bezoek...nou hier kan ik nog eens even alles rustig bekijken wat ik in de winkel in het echt heb zien staan! Ik kom regelmatig in de winkel en bewonder daar altijd alle creaties die op de tafel staan in de winkel. Als ik dan thuis ben ga ik er nog eens even rustig voor zitten en ga je blog afstruinen om ze nog eens goed te bekijken. Vooral de paperbags vind ik echt helemaal geweldig! Mijn complimenten voor al je creaties! Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Jeetje, 500 volgers, van harte gefeliciteerd. Het kan ook eigenlijk niet anders, met zulke mooie creaties, daarom ben ik je ook gaan volgen. Wat een ontzettend mooie candy geef je weg, ik waag graag een gokje hoor.
  Groetjes, Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Leuke candy, Jenine.
  Ik volg jou, omdat je steeds van die mooie kaarten maakt met de nieuwste hobbyspullen.
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hoi hoi,

  wat een supergave candy weer Jenine, echt heel mooi!!! Waag graag een kansje!!
  Waarom ik volger ben? Nou, dat lijkt me duidelijk toch?? Omdat jij altijd van die schitterende creaties maak en ik daar heel veel van kan opsteken, doe altijd wel een leuk ideetje bij je op!!

  groetjes arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Земачательная конфета!!! Участвую:
  http://mlarisa.blogspot.com/2011/08/blog-post_28.html

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Gefeliciteerd met dit enorme aantal volgers, wauw!
  Ik wil graag een kans maken op d Candy. Ik volg je blog al een tijdje en haal er op dit moment veel inspiratie uit (ook bij andere blogs hoor). Op de een of andere manier komt er zonder weinig uit mijn handen... Dus bedankt voor alle leuke dingen die ik al voorbij heb zien komen!

  gr. Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een ontzettend mooie candy. Ik doe graag mee.

  Groetjes van Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een heerlijke candy! Waarom ik je blog volg? Je maakt gewoon schitterende creaties! Ik hou erg van jouw vintage stijl: lekker veel details die helemaal op elkaar afgestemd zijn en waarbij het vaak net lijkt of alles er zo opgegooid is... maar doe het maar eens... Genieten!
  Gefeliciteerd met zoveel volgers!

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hoi Jenine,
  Wow 500 volgers, daar kan ik alleen nog maar van dromen ;)
  De candy is zo mooi ik heb een slabbertje nodig voor het kwijlen.
  Ik ben je blog gaan volgen omdat je gewoon zulke mooie creaties maakt, ik kom iedere dag even langs om te zien of je weer wat nieuws hebt gemaakt,tja ben een fan.
  Met de candy wil ik heel graag meedoen, ik heb `em al op mijn blog geplaatst.

  Groetjes,Anastasia xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hoi Jenine.
  Ik wil graag een kansje wagen hoor op die fantastische candy.
  Volger ben ik al heel lang.....ik volgde je al voordat ik zelf een blog had aangemaakt, je stond bij mijn favorieten....nog lekker op de ouderwetse manier, ik heb dan ook veel inspiratie bij je opgedaan.
  En dat zal ik zeker blijven doen.
  gr. Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 35. hey Jenine......

  Superleuk dat je dit doet...en whowwwww 500 volgers is inderdaad erg gaaf......Hoop dat ook ooit eens voor elkaar te krijgen.....
  Ik geniet elke keer weer van je kaartjes....dus candy of niet: complimentje voor je site!!!!!

  Groetjes Lianne

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Gefeliciteerd met de al ruim 500 volgers, superleuk joh!
  Je geeft weer een gave candy weg aan één van ons. Ik wil graag een kansje wagen.
  Waarom volg ik je blog? Eerst zagen we elkaars creaties op jouw clubje. Jij had eerder een blog dan mij. Nadat ik ook een blog had, ben ik jou gaan volgen om je mooie creaties niet meer te missen nu ook de club er niet meer is.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Proficiat met zoveel volgers! Geweldig, maar het is ook niet gek want je maakt geweldige dingen. Ik ben al een tijdje volger en kom elke keer weer met plezier langs! Gr. Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 38. als eerste gefeliciteerd met zoveel volgers. en er zullen vast en zeker nog veel meer volgen want je maakt echt schitterende creaties. uiteraard willen wij een gokje wagen om deze mooie candy te winnen. wij volgen je al vanaf het begin dat we onze blog hebben en nog elke keer als je wat nieuws hebt geplaatst moeten we altijd even kijken. wij gaan je candy met foto en link naar jou blog in onze site bar zetten en wensen jou straks heel veel succes met het uitzoeken van de gelukkiga winaar straks.
  liefs chantal & sygrid

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Congratulations!1
  Very good candy! I hope I can take part in it. Thanks for the chance! I linked it on sidebar in my blog.
  Hugs. Larisa xx

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ik heb al veel langer meegekeken op jouw blog, maar nu ik ook een eigen blog ben begonnen, ben ik direct volger geworden. Elke kaart is een feestje op zich. Ik vind je kleurgebruik en de indeling altijd zo mooi om te zien. Ook hoe je de stempels inkleurt, daar haal ik wel inspiratie uit. En ik ben ook dol op je borduurpatronen. Ik kijk in het Hobbyjournaal altijd eerst of er weer een nieuw patroon in staat, ook al liggen er nog zoveel patroontjes die ik nog niet eens gebruikt heb.

  Groetjes Baukje

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wat een schitterende Candy. Ook ik wil wel een kansje wagen. Volger ben ik al een hele tijd omdat ik je creaties echt super mooi vind en daar een hoop van geleerd heb.
  groetjes Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik zie dat je weer zo'n gave candy weggeeft. Daar doe ik graag weer aan mee hoor.
  Waarom ik volger van je blog ben geworden?? Gewoon omdat je altijd hele mooie dingen maakt die het bekijken meer dan waard zijn. Vintage, daar hou ik nou eenmaal heel erg van en dat is bij jou genoeg te vinden.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Leuke candy! Ik volgde je blog reeds en er staat een link in m'n sidebar . Gezien ik je stijl en je creaties heel erg mooi vind, volg ik je blog. Heel inspirerend! Groetjes, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Hallo Jenine,
  Heel leuk dat je alweer een candy weggeeft.Ik ben je blog gaan volgen omdat je van die prachtige kaarten maakt.Ik doe daar heel veel inspiratie van op.Ik kijk ook hoe je de stempels zo mooi ingekleurd hebt,want daar ben ik ook druk mee aan het oefenen.
  Groetjes van marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wat een gave candy Jenine.
  Ik ben volger van je blog geworden omdat ik een fan van je kaarten ben.
  Vind ze echt schitterend,er is altijd zoveel te zien.
  Ik ga de candy in mijn sidebar plaatsen.
  Groetjes,Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Hoi Jenine, wat een mooie candy. Daar waag ik graag een gokje voor. Ik ben volger van je blog geworden om steeds weer je nieuwste creaties te kunnen zien en er van te leren. Ik vind zowel je borduurkaarten als je scrapkaarten schitterend!!
  Liefs,
  José

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Jeetje Jenine wat een geweldige Candy geef je weer weg! Hier wil ik wel een gokje voor wagen.

  Groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Hoi Jenine,

  Ik wil graag een kans wagen voor deze leuke candy. Ik vind het leuk om blogs te volgen om inspiratie op te doen. Vind het erg leuk om te zien op hoeveel verschillende manieren je een kaart kan maken. Soms zie iets waar je zelf nog niet aan gedacht had en dat kan je dan weer gebruiken bij je eigen creaties. Ik vind jou creaties erg mooi en ik hoop bij jou ook weer inspiratie op e doen voor mijn eigen creaties.

  Groetjes Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Wat een super gave candy !!
  En wat maak je mooie werkstukjes !
  Zelf ben ik ook echt van de magnolia en die zie ik met regelmaat bij jou langskomen
  Ik ben volger geworden en ga hem nu in mijn side-bar zetten
  Groetjes, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 50. prachtige candy, heel mooi hoor ik doe graag mee xx

  BeantwoordenVerwijderen
 51. wowie wat een super candy, nou daar doe ik graag een poging voor hoor, spannend. En ja waarom volg ik je? Ben creatief en ja dan vind je inspiratie bij anderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Hoi Jenine, via via kwam ik op je blog en zag dat je een super mooie candy weggeeft. Prachtig die vellen papier van Basic Grey. Ben gelijk even terug gaan kijken op je blog en vond daar erg mooie kaarten. Super. Ik was al volger bij Hobbyvision (is ook van jou ontdekte ik) en ben dat nu ook bij jou geworden op dit blog. Ik hoop nog vele mooie kaarten tegen te komen. Doe natuurlijk ook graag een gokje naar deze prachtige candy. groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Hoi Jenine, via via kwam ik op je blog en zag dat je een super mooie candy weggeeft. Prachtig die vellen papier van Basic Grey. Ben gelijk even terug gaan kijken op je blog en vond daar erg mooie kaarten. Super. Ik was al volger bij Hobbyvision (is ook van jou ontdekte ik) en ben dat nu ook bij jou geworden op dit blog. Ik hoop nog vele mooie kaarten tegen te komen. Doe natuurlijk ook graag een gokje naar deze prachtige candy. groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Hoi Jenine

  WAt een leuke candy en weer een mooie papiertjes
  Ik volg je blog al een hele tijd, je hebt altijd zo'n leuke combinaties

  Groetjes Carol

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Hoi Jenine
  Wow wat een super mooie candy is dit je staat al om mijn blog.
  Ik ben volger van jouw blog omdat ik hier veel inspiratie uit haal, en het is altijd weer genieten van jouw mooie creaties.
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 56. wat een gave candy ik zet de candy op mijn blog.

  Ik ben jouw blog gaan volgen omdat ik jouw patronen zo prachtig vind.
  zag je prachtige kaarten altijd al in het hobbyjournaal., en in jouw boekjes.

  Sieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Hoi Jenine

  Wat een gave Candy en ik doe graag mee! Ik was al volger. Heb de candy op mijn blog gezet. Waarom ik volger ben het is altijd weer heel inspirerend om te zien wat je gemaakt heb. Ik volg je allang ook al op hobbyjournaal toen had je nog niet eens een blog. Vandaar dat ik volger van je ben.

  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Thank you for the chance to win such a sweet candy. I have been following your blog for sometime because I love to see your vintage style creations. They are so beautifully crafted and inspiring.
  hugs, Heaney

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Dag Jenine,
  Hele mooie candy, vooral het papier doet me watertanden!Ik volg je blog omdat ik je eerder al jaren heb gevolgd via clubs.
  Groetjes
  Mireille (sweetgil)
  http://sweetgil.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 60. kwam bij toeval op je blog terecht en je maak mooie creaties ik ben gelijk volger geworden en waag ook gelijk een kansje met je candy ik heb ook een candy op mijn blog staan dus als je intresse heb grt jans

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Hoi Jenine,
  Woh wat een mooie candy geef jij weg.
  Graag doe ik mee om hem te winnen.
  Volger ben ik al een tijdje bij je.
  Waarom ik toen volger bij je geworden ben is kort uit te leggen;
  om je prachtige creaties, die een grote inspiratie voor mij zijn.

  Lieve groetjes Sieta

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Hallo Jenine, eindelijk zelf een blog aangemaakt. Toen dacht ik, laat ik iedereen die ik bij mijn favorieten heb toegevoegd, nu toevoegen door ze te volgen op blogs. En natuurlijk hoort daar jouw blog bij. Vind altijd dat je super gave creaties maakt. En in de winkel word ik ook altijd heel goed door je geholpen. Geen vraag is te veel, ondanks dat je soms niet (op z'n twents)'goed te pas bent'. Heel veel succes weer met je volgende creatie.

  Greetz Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Piękne candy - tworzysz cudowne kartki
  które są inspiracją i dlatego będę tu często zaglądać
  Pozdrawiam.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Great candy.
  Kartki urocze. Będę częstym gościem u Ciebie
  http://justa35.multiply.com/journal/item/172/candy

  BeantwoordenVerwijderen
 65. beautiful cards and wonderful candy ...
  greetings from Polish
  Haneczka :-)
  http://hobbyhaneczki.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 66. wowoww wat een gave candy jenine, super hoor ben gek van die cappella serie van bg dus dat word heel hard duimen ;)

  waarom ik jouw blog vold, ja je meid je maakt gewoon super mooie kaarten en creaties , vind het altijd heerlijk om naar je kaarten te kijken ziet er altijd super top uit xx christa

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Hoi Jenine,

  Je blog volgde ik al een tijdje maar was nog geen volger. Met zo een mooie candy een goede gelegenheid om ook volger te worden. Je blog is super. Haal er veel inspiratie vandaan. Ook is het leuk om te zien wat er met nw artikelen gemaakt kan worden.

  Groetjes
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Hoi Jenine,

  Ik ben via een andere blogger bij jou gekomen, zij doet mee met de challenge van Girlscardsworld en ik ben daar DT-lid, ja ontzettend GAVE candy, lekker in kerstsfeer en overigens prachtig papier, wat een mooi kleuren, allemaal om te KWIJLEN hoor.......
  Ja, niet alleen om de candy te doen, wat overigens wel de aanleiding gaf om je blg te bezoeken, ik vindt het elke keer weer erg leuk om nieuwe volgers te krijgen ook al heb ik er niet nog zoveel, maar elke is welkom, vindt het ook erg leuk om elke dag via het desboard bij ieder te kijken en als tijd heb ook reageer, leuk om ideen op te doen en verschillende creaties te zien.
  Ik ben je blog door wezen spitten, ook zoveel verschillende thechnieken toegepast, de 1e viel gelijk al erg op en voelde gelijk een match, omdat ik ook graag nog de 3d gebruik en dan weer stempel en of inkleur en toen ik nog verder naar beneden ging, nog veel meer mooi creaties, o ook zo leuk om al weer kerstcreaties te zien en toen wilde ik weten waar je mee inkleurt, gelukkig de Distress inkt want die heb ik ook oa, ik heb ook Derwent, copics en nog andere merk, ben even kwijt want heb ik sinds gisteren in huis, want ik had gisteren een doos binnen gekregen met allerlei erg leuke dingen die heb ik gekocht/overgenomen bij onze Nicole Verkooijen, jouw stel lijkt ook erg op die van haar, overigens een compliment hoor! Nou ja genoeg gebabbeld want tik zo weg, Lol.
  Kom gerust bij mijn blog kijkje nemen.

  Groetjes, Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Hi!

  Thank you for the chance to win such a sweet candy. (I have linked in my sidebar) I have been following your blog for sometime because I love your creations. They are so inspiring.

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Spanning stijgt.....wie wint deze geweldige candy.
  Voor iedereen veel succes!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Dacht toch echt dat ik al een reactie had gegeven.Maar kan hem niet voinden,denk ik iets mis gegaan.Wel had ik al de foto van de candy en je blog vermeld op mijn site.
  Dus proberen maar.
  Iedereen heel veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX